Menu

Jeep Safari

9 Hours

Jeep Safari, Fethiye’nin en eğlenceli günlük aktivitelerinden biridir. Doğa, eğlence, gezi ve tarih içeren heyecan dolu bir turdur.

Tur sabahı tüm müşterilerimiz otellerinden toplanacak ve tüm Jeepler buluşma noktasında bir araya gelecek ve yolculuğa hep birlikte bir konvoy olarak ilerlemeye başlayacak. Profesyonel sürücülerimiz yanları açık, bakımlı Jeeplerimiz ile sizi günün ilk durağı olan Tlos’a götürecek.

Tlos, Likya’nın önemli bir antik kentidir. Tarihi M.Ö. 2.000 yıllarına dayanan popüler bir şehir olan Tlos’a sonraları Osmanlılar ve Bizanslılar da yerleşmiştir. Şehirde hamamlar, tiyatrolar, kapılar, mezarlar, stadyum, spor alanları ve daha pek çok ilginç tarihi kalıntılar vardır. Bu etkileyici Tlos gezisinden sonra bir sonraki durağa ilerleyeceğiz.

Saklıkent Kanyonu. Bu kanyon Avrupa’nın en uzun ikinci kanyonudur. Toros dağlarından eriyerek gelen dondurucu kar suları buradan çıkar. Burada kanyonun içerisine doğru ilerleyebilir ve vadiyi keşfedebilirsiniz. Veya su sizin için soğuksa, etrafında kalabilirsin ve manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Bu doğa harikası bölge, soğuk kaynak suyu, mis gibi kokan çam ormanları ve sakinliği ile sizlere huzur katacaktır. Kanyonda geziden sonra nehir kenarında bir restoranda açık büfe öğle yemeği sunulacaktır.

Saklıkent turundan sonra çamur banyolarını ziyaret edip Fethiye’ye otelimize geri döneceğiz. Arada tabii ki çeşitli eğlenceler de sizi bekliyor olacak. Dönüş yolunda rüzgâr esintisi ve rahatlatıcı etkisine hazırlıklı olun.

Jeep Safari Fethiye is one of the most entertaining excursions of Fethiye. It’s full of nature, fun, sightseeing and history.

The day will start with pick up from your resort / hotel and all the Jeeps will meet at the meeting point to start the journey all together as a convoy. An open top fully serviced and maintained Jeep with professional drivers will take you to Tlos for the first stop of the day.

Tlos was an important ancient city of Lycia. It was a popular city in the history which goes back to 2.000 BC. Ottomans and Byzantines settled in this city. There are many interesting ruins in the city such as baths, theatres, gates, tombs, stadium, gymnasium and more. After an open-top sightseeing tour in this amazing city of Tlos we will drive to next stop.

Saklikent Gorge. The gorge is the 2nd longest gorge of Europe. It has a freezing water comes from Taurus mountains and it’s the melted snow. You can walk into the canyon to the gorge. Or if it’s cold for you, you can stay around and relax. This rural Turkish countryside, amazing structure of gorge and pine forests with a fresh air will make you hungry. After the gorge trip a fresh open buffet lunch at a scenic riverside restaurant will be served.

After Saklikent tour we will visit the mud baths and drive back to Fethiye to our hotels. Be prepared for that windswept look when you return.

Fiyata Dahil Olanlar

  • Transfer
  • Öğle Yemeği
  • Rehberlik Hizmetleri

Fiyata Dahil Olmayanlar

  • İçecek
  • Saklıkent (The Gorge)giriş ücreti
  • Ringo Rafting
  • Zipline
  • Tour CD

Sorunuzu aşağıdaki form aracılığıyla gönderebilirsiniz.

Jeep Safari
20% Kapalı
From ₺1,250 ₺1,000
/ Yetişkin
From ₺1,250 ₺1,000
/ Çocuk
  • Best Price Guaranteed
  • No Booking Fees
  • Professional Local Guide

Diğer Aktiviteler

2 Hours
8% Kapalı
5,500 6,000

Yamaç paraşütü ya da uçma hissini tarif etmek kolay değil, fakat 7'den 70'e herkesin hayatında en az bir kez tatması...

Detayları göster
5 Hours
20% Kapalı
1,200 1,500

Farklı koylar ve plajlarda gezeceğiniz, daha önce görmediğiniz yerler göreceğiniz bir tekne turu arıyorsanız Ölüdeniz Tekne Turu sizin için doğru...

Detayları göster
3 Hours
12% Kapalı
2,200 2,500

Rafting Turu Jeolojik yapısı itibariyle Türkiye'nin coğrafi koşulları günümüzde rafting yapmak için dünyanın en özel imkanını sağlayan ülkelerden biri olarak...

Detayları göster
8 Hours
14% Kapalı
1,600 1,850

Su altında bambaşka bir hayat göreceğinizin sözünü veriyoruz. Endişelenmeyin, profesyonel veya dalış konusunda deneyimli olmanız gerekmez. Size bütün gün yardımcı...

Detayları göster
9 Hours
20% Kapalı
1,000 1,250

Jeep Safari, Fethiye'nin en eğlenceli günlük aktivitelerinden biridir. Doğa, eğlence, gezi ve tarih içeren heyecan dolu bir turdur. Tur sabahı...

Detayları göster
10 Hours
12% Kapalı
2,200 2,500

Pamukkale, Türkiye'nin en ilginç manzaralarından birine sahiptir. Pamukkale, Denizli ilimizde bulunmakta ve Fethiye'ye 230 km uzaklıktadır. Bölge kaplıcaları ve berrak...

Detayları göster